Praktische informatie

Kantoorgegevens/routebeschrijving

Het kantoor is gevestigd in de kern van Vorden, gemeente Bonckhorst, aan de Dorpsstraat 17 (ingang via Stationsstraat). Het kantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station van Vorden, bereikbaar met bus en trein.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden van de dienstverlening worden in de opdrachtbevestiging schriftelijk vastgelegd.

Klachtenregeling

Sandberg Vaillant Advocaten doen hun uiterste best klachten te voorkomen, maar er is een klachtenregeling.  Sandberg Vaillant Advocaten wijzen u voorts op de tuchtrechtelijke klachtenregeling van de Nederlandse orde van advocaten.

Audit/ klanttevredenheidsonderzoeken

Wij verlenen ook rechtshulp op basis van de wet op de rechtsbijstand  (gefinancierde rechtsbijstand/toevoeging), in het kader daarvan zijn wij verplicht regelmatig een audit te ondergaan en op regelmatige basis klanttevredenheidsonderzoeken te doen.

Kosten

Door ons worden gematigde tarieven gehanteerd, die per zaak worden afgesproken, afhankelijk van de mate van specialisatie, het belang en andere relevante omstandigheden.

Goeie koop is duurkoop

Wij verlenen ook rechtsbijstand op basis van de wet (gefinancierde) rechtsbijstand, op basis van een zogenaamde toevoeging. Of u daarvoor in aanmerking komt kunt u eenvoudig zelf nagaan op de website van de Raad voor rechtsbijstand.